Een stijlvolle bartafel is een prachtige aanvulling voor de inrichting van je keuken. Het is een multifunctioneel meubel, en vooral heel praktisch als de ruimte in je keuken niet zo groot is. Ideaal om s, ochtends aan te gaan zitten om een kopje koffie en de krant te lezen, maar ook ideaal om als statafel te gebruiken voor een borrel met vrienden. Een bartafel voor in de keuken bied je heel veel mogelijkheden. We vertellen je er hieronder graag nog wat meer over.

Waarom een bartafel in de keuken?

Wanneer er wat minder ruimte tot de beschikking is, dan is een bartafel voor in de keuken de ideale oplossing. Het is een fijne plek om heerlijk te kunnen ontbijten of het kan ook dienen als een extra thuiswerkplek. Daarnaast kan een bartafel in de keuken ook gebruikt worden om extra opbergruimte te creëren. Er zijn namelijk verschillende modellen, waar je allerlei spullen in op kan bergen. Er zijn ook bartafels verkrijgbaar waarbij het tafelblad inklapbaar is. Dit is heel fijn als de ruimte niet zo groot is in de keuken. Heb je een feestje of komen er familie en vrienden eten? Dan is een bartafel uitermate geschikt als statafel voor een aperitiefje. Wil je een beetje inspiratie opdoen? Bekijk online de webshop van Emob. Hier vind je allerlei voorbeelden en kan je ook direct zien wat de bartafels kosten.

Bartafel keuken

Verschillende modellen en diverse afmetingen

Wil je wat ideeën opdoen voor een bartafel, of weten wat de mogelijkheden wat betreft materialen, stijlen en afmetingen? Kijk dan eens op de website van Emob. Hier vind je een uitgebreide pagina met verschillende modellen, en diverse afmetingen van bartafels. Bovendien geeft dit ook een duidelijk beeld wat een bartafel precies is, en hoe deze perfect past in jouw keuken. Het is altijd verstandig om voor de aanschaf even goed de gewenste maten op te meten en de plek vooraf te bepalen. Dit helpt bij het zoeken en de definitieve keuze maken.

Een bartafel een multifunctioneel meubel in de keuken

Een bartafel is een multifunctioneel meubel. Heb je s, ochtends haast dan is het de perfecte plek om snel even staand een broodje en koffie weg te werken. Je kan de tafel eventueel ook gebruiken als extra werkblad. Mocht je op het aanrechtblad net iets te weinig ruimte tot je beschikking hebben, dan kan je de bartafel ook als wat extra werkruimte gebruiken. Een multifunctioneel meubel dat ook nog uitnodigt voor wat rust of een koffiepauze in de keuken. Kort samengevat een bartafel is een stijlvol en multifunctioneel meubelstuk, dat de ruimte in de keuken helemaal af en compleet maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *